Званична презентација града Панчева
Gradska_vlast_9.jpg


Савет за заштиту животне средине

НАДЛЕЖНОСТИ САВЕТА ЗА ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

 

Савет за заштиту животне средине разматра предлоге одлука и других општих аката, као и сва друга питања из области заштите и унапређења животне средине.

 

Савет за заштиту животне средине има председника, заменика председника и 7 (седам) чланова које бира и разрешава Скупштина, из реда одборника, стручњака из области заштите животне средине и грађана.

 

Чланови Савета:

Коларски Зора

 

Зора Коларски , одборница Скупштине града Панчева

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Александар Јовановић

Бошко Опачић

др Никола Угричић, одборник

Саша Хадзиперић

Марија Боршош

Биљана Танчић

Милица Небригић, рођена 26. октобра 1985 године у Панчеву.Дипломирала на Биолошком факултету Универзитета у Београду, одсек - Екологија и заштита животне средине.Од септембра 2012 год. до октобра 2013 год. радила на месту професора биологије у средњој Медицинској школи „Стевица Јовановић“ у Панчеву, где је  сарадник на пројекту „Здрава школа-здрава средина“. Волонтер у многобројним еколошким активностима.Удата.

Славиша Перенчевић
 

Савет за заштиту животне средине - документа

Документ Објављено
RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Избори 2014. Стратегија развоја града Лицитација пољопривредног земљишта - 2013 Секретаријат за пореску администрацију

ЈП И ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Локације за инвестирање Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID