Званична презентација града Панчева
Gradska_vlast_5.jpg


Савет за младе

НАДЛЕЖНОСТИ САВЕТА ЗА МЛАДЕ

 

Савет за младе разматра предлоге  одлука и других општих аката, као и друга питања из надлежности града која се односе на развој, унапређење, друштвени положај младих и организација које окупљају младе.

 

Савет за младе бави се свим питањима од значаја за развој и усавршавање младих, омогућавање успешног укључивања младих у све делове друштвеног живота, обавештавање младих о свим актуелним питањима из области науке, културе, здравственог образовања и запошљавања, организацијом трибина и других видова активности.

 

Савет за младе има председника, заменика председника и 7 (седам) чланова које бира и разрешава Скупштина, из реда одборника и грађана. 

 

Чланови Савета за младе:

Владимир Јарковачки , одборник (Одборничка група ДС), Рођен 02.12.1986. године у Панчеву. Апсолвент на Пољопривредном факултету у Београду и студент завршне године Високе пословне школе. Власник приватног предузећа „Фоодс“ .

Иван Тешић

Сања Кодран

Филип Николић је  рођен 1992. у Панчеву. Завршио Пољопривредну школу „Јосиф Панчић у Панчеву. Од 2013. запослен у ЈКП “Хигијена“ Панчево, на обављању послова портира у РЈ Сектор правних и општих послова - Служба ФТО .

 

 

Маријана Јовић

Владимир Кељевић , одборник (Одборничка група ЛСВ), рођен је у Панчеву 1988. године. Основну школу и гимназију „Урош Предић“ завршио је у Панчеву, након тога уписује Факултет политичких наука на београдском Универзитету, одсек за новинарство и комуникологију, тренутно је апсолвент.

Стефан Лобор

Жарко Јелисавчић

Марина Грујић

Савет за младе - документа

Документ Објављено
RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Избори 2014. Стратегија развоја града Лицитација пољопривредног земљишта - 2013 Секретаријат за пореску администрацију

ЈП И ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Локације за инвестирање Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID