Званична презентација града Панчева


ПОДКАСТ СКУПШТИНЕ ГРАДА

Званични подкаст Скупштине Града. Покренут је како би се заинтересованима приближио рад Скупштине, као и како би се омогућила непосредна комуникација између представника Скупштине и грађана.

 

Намера је да се подкаст емисије редовно ажурирају.

ОсмиПодкаст припремљен је 24. априла2014.

 

У осмој емисији подцаста Скупштине Града говоре поново: Филип Митровић, Тигран Киш и Драган Вукашиновић.

Тема о којој се највше говорило током ове емисије су наравно изборни резултати и њихове последице на грађане Србије, грађане Панчева и наравно, политичаре и политичке односе у Панчеву.

 

 

Седми Подкаст припремљен је 20. фебруара 2014.

Снимљен је и седми подцаст Скупштине Града Панчева! Саговорници су: Филип Митровић, председник Скупштине, Тигран Киш - заменик председника Скупштине и Драган Вукашиновић - новинар "Панчевца"
У овој епизоди теме су:
16. седница Скупштине - шта је значио прекид Скупштине и да ли је постојала неспремност опозиционих група да одреагују на најбољи могући начин?
Избори 2014. - какве ће ови избори имати последице, да ли постоје нереална очекивања гласача или само нереална обећања?
Украјина / Кијев - да ли смо сведоци дешавања народа или међународне шартије шаха?

 

Шести Подкаст припремљен је 04. фебруара 2014. 

 

У шестом - специјалном издању у разговору учествују одборнице које су започеле своје блогове на блогу Скупштине Панчева - www.скупстинапа.wордпресс.цом - Зора Коларски, Силвана Ивазовић и Милица Тодоровић.
У разговору се причало о начину на који оне као одборнице доживљавају своју функцију, начину на који балансирају између потребе да буду заступнице грађана и представнице својих политичких партија, као и плановима о будућим темама за које ће се као одборнице залагати!

Пети Подкаст припремљен је 31. децембра 2013.

Пети, новогодишњи подкаст Скупштине града Панчева. И у овој епизоди саговорници су: Филип Митровић, председник Скупштине Панчева, Тигран Киш, заменик председника Скупштине Панчева и Драган Вукашиновић, новинар "Панчевца".
Теме о којима се говорило у новогодишњем подкасту су:
Дан за питања - утисци о првом сазивању овог дана
2013. у ретровизору, шта је политички у Панчеву обележило ову годину
Новогодишње жеље слушаоцима!

 

 

Четврти Подкаст припремљен је 23. децембра 2013.

 

Постављен је и четврти подкаст Скупштине Панчева.
Теме четвртог подкаста је 15. седница Скупштине Панчева. Како је протекло гласање о Буџету за 2014, а како гласање о директорима ЈП и ЈКП. Препоруке од учесника, такође.

 

 

Трећи подкаст припремљен је 12. децембра 2013 .

 

 

Трећа (коначно краћа) епизода подкаста Скупштине Панчева!
Тема: Шта значи ново законско ограничење о ограничавању броја запослених на одређено време на маx 10%, колико људи у Панчеву остаје без посла.
Припремљене су и препоруке недеље!
Позивамо Вас у госте на подкасту Скупштине Панчева! 

 

Други подкаст припремљен је 02. децембра 2013 .

 

Постављена је и друга епизода подкаста Скупштине Панчева! Саговорници су исти: Филип Митровић - председник Скупштине, Тигран Киш заменик председника Скупштине и Драган Вукашиновић новинар "Панчевца".

Теме које су овај пут разматране су:

  • По ком принципу су прављене коалиције у Панчеву?
  • Како је изгледала Скупштина Панчева на 14. седници? Зашто је тражен прекид Скупштине и зашто до њега овај пут није дошло?

 

 

Први подкаст припремљен је 19. новембра 2013 .

За први званични подкаст Скупштине Панчева, говоре: Филип Митровић и Тигран Киш, председник и заменик председника Скупштине, као и Драган Вукашиновић, новинар.
Теме првог подкаста су моменти са седница Скупштине који се памте, проблеми са којима се данас суочава Панчево и размишљања о могућим решењима. 

 

 

Документ Објављено
RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Избори 2014. Стратегија развоја града Лицитација пољопривредног земљишта - 2013 Секретаријат за пореску администрацију

ЈП И ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Локације за инвестирање Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID