Званична презентација града Панчева


Прерађивачка и нафтна индустрија

НИС Рафинерија нафте Панчево
Компанија НИС се бави истраживањем, производњом и прерадом нафте и гаса, прометом нафтних деривата и реализацијом пројеката у области петрохемије и енергетике.

лого_макел

Макел Електро д.о.о.
Компанија Макел Електро бави се увозом, дистрибуцијом и продајом комплетног електро материјала, расвете и пратеће опреме.

Брако

Брако д.о.о.
Brako Wire Product д.о.о. Панчево се бави производњом поцинковане жице, ексера, паљене жице, плетива, светловучене жице, бодљикаве жице, CO2 жице и жице за опруге.

лого

Технопроцес д.о.о.
Пројектовање термоенергетске и процесне опреме (посуде под притиском, парни, вреловодни и топловодни котлови, цевоводи и остала процесна опрема), израда, санација, реконстркукција и ремонт термоенергетске и процесне опреме итд.

Феромонт_лого

Феромонт опрема а.д.
Основна делатност предузећа је пројектовање, производња и монтажа термоенергетске, процесне и индустријске опреме и постројења

лого_фирме

АЛ СИСТЕМ д.о.о.
Основна делатност фирме је пројектовање, израда и монтажа алуминијумских и ПВЦ конструкција. Резултате које смо постигли до сада превасходно су остварени применом најновијих технологија и материјала.

Стаклара_лого

ДП Индустрија стакла Панчево - у реструктурирању
Обрада и обликовање равног стакла (каљено, ламинирано, термоизолационо); Медицинска амбалажа (ампуле)

логопавле

Павле д.о.о.
Фирма се бави обрадом, обликовањем, и прерадом стакла и дрвета. Наши производи су врхунског квалитета, што се најбоље осликава кроз референц листу: Inter Continental , Сплендид, TQ Plaza Будва, Atlas Capital Подгорица, Вила Брег Вршац, Александар Нови Сад итд.

панонија_мали

ХИ Панонија а.д.
Панонија, преко 65 година производње, традиције, квалитета и поверења са богатом палетом производа из домена кућне хемије, козметике, аутомобилског и индустријског програма.

СИЛЕX_лого-саврсенозаврсено

Силекс д.о.о.
“SILEX” д.о.о. се бави производњом материјала за завршне радове у грађевинарству.

хип_мали

ХИП - АЗОТАРА д.о.о.
"ХИП-Азотара" Панчево једна је од највећих фабрика минералног ђубрива и азотних једињења у региону и једини произвођач амонијака, карбамида (УРЕЕ) и амонијум нитрата у Србији.

6октобар-лого

Штампарија 6. октобар д.о.о.
Произвођач је комерцијалне амбалаже од кромокартона. Прерађује две и по хиљаде тона картона годишње. Купци су кондиторска,хемијска и фармацеутска индустрија.

Панпекинг д.о.о.
Panpacking д.о.о. је предузеће за производњу натрон врећа, папирне конфекције и амбалаже.

ЛОГО

АД Семе Тамиш - у реструктурирању
Бави се услужним делатностима: сушењем и дорадом семена, као и складиштењем меркантилних роба (поседује силосе капацитета 20000 тона).

Пассаге_лого

Пасаж груп д.о.о.
Passage group је породична компанија основана у Панчеву 1983. године. Основна делатност је производња, велепродаја и малопродаја одеће.

лого_ЗНАК_плава

Знак д.о.о.
Постоји 20 година и бави се производњом радне, заштитне и рекламне одеће свих намена.

пип_лого

АД Пекарска индустрија
Једна је од водећих индустријских пекара на територији Србије. Производни асортиман: дневне индустријске врсте хлеба, специјалне врсте хлеба, пециво, смрзнути програм, презле и обланде.

Јабука

АД Индустрија скроба “Јабука”
Најзначајнији производи су нативни скроб, модификовани скробови, бомбонски сируп, сладо сируп, млатозни сируп 52, течна глукоза 90, високо фруктозни сируп 42, адхезиви, кукурузна клица, кукурузни глутен и кукурузна мекиња.

Лого_за_сајт

Гранекспорт АД
Основну делатонст чине трговина кукурузом и осталим житарицама на домаћем и иностраном тржишту; производња и продаја кукурузномлинских производа; уговарање производње и продаја квалитетних репроматеријала.

лого_млекара

Млекара д.о.о.
Производи по којима је Млекара позната су млеко у праху, маслац, кисела павлака, кефир, јогурт и качкаваљ.

Лого-Модел

"УТВА-МИЛАН ПРЕМАСУНАЦ" АД
Утва Милан Премасунац је основана 1937.год као ливница и браварско машинска радионица. Од 2003 године је фирма приватизована, проширује се постојећи прозводни програм гумарске опреме и на друге гране индустрије

ЛОГО-Ц1

ХИП-Петрохемија а.д. Панчево-у реструктурирању
ХИП-Петрохемија је водећи српски произвођач полимера и базних петрохемијских производа.

ТМ_лого_јпг_за_стампу

ТЕХНОМАРКЕТ д.о.о.
Делатност: екструдирање алуминијумских профила за грађевинарство и индустрију, производња свих типова остакљених алуминијумских фасада, прозора и врата, и дистрибуција и обрада алуминијумских композитних панела "ALUBOND" USA .

RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Избори 2014. Стратегија развоја града Лицитација пољопривредног земљишта - 2013 Секретаријат за пореску администрацију

ЈП И ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Локације за инвестирање Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID