КОРИСНИЦИМА ДОДЕЉЕНИ КЉУЧЕВИ СТАНОВА ЗА ИЗДАВАЊЕ

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и градоначелник Панчева Саша Павлов уручили су 8. фебруара кључеве социјалних станова за издавање за седам породица.

Carousel

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА КОРИСНИКЕ СТАНОВА ЗА ИЗДАВАЊЕ

Свечано потписивање уговора за седам корисника станова за издавање на период од пет година одржано је 29. јануара 2016. године у кабинету градоначелника.

Carousel

КОНКУРС У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА

Позивамо све заинтересоване да се до 18. фебруара 2016. пријаве на Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијског садржаја из области јавног информисања.

Carousel

ОКРУГЛИ СТО: ДУГОТРАЈНЕ ЗАГАЂУЈУЋЕ СУПСТАНЦЕ У ЖИВОТНОЈ СРЕДИНИ - СТАЊЕ У ПАНЧЕВУ

У четвртак, 21. јануара 2016. године, презентовани су досадашњи резултати пројекта "Подизање капацитета за анализу и мере смањења дуготрајних органских загађујућих супстанци у Србији".

Carousel

КОНКУРС У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА

   

29.01.2016.

К О Н К У Р С ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ПРОИЗВОДЊЕ МЕДИЈСКИХ САДРЖАЈА ИЗ ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА У 2016. ГОДИНИ


Обавештавамо све заинтересоване да је у петак, 29. јануара 2016. године, објављен Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијског садржаја из области јавног информисања, на који се можете пријавити до 18. фебруара 2016. године.

У складу са Законом о јавном информисању и медијима, Акционим планом града Панчева за развој јавног информисања за период 2015-2017. године и Одлуке о буџету града Панчева за 2016. годину, Градоначелник града Панчева, расписује Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2016. години. Конкурс ће бити отворен 20 дана од дана објављивања на интернет презентацији града Панчева и у недељном листу "Панчевац", тј. до 18. фебруара 2016. године.

Према Одлуци о буџету града Панчева за 2016. годину, средства у износу од 33.300.000 динара, намењена су за Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања  у 2016. години.

Намена конкурса је суфинансирање производње медијских садржаја из области јавног информисања, који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању свих грађана града Панчева; заштити и развоју људских права и демократије; унапређивању правне и социјалне државе; слободном развоју личности и заштити деце и младих; развоју културног и уметничког стваралаштва; развоју образовања, укључујући и медијску писменост као део образовног система; развоју науке, спорта и физичке културе; заштити животне средине и здравља људи; и осталих медијских садржаја који доприносе задовољавању потреба грађана за информацијама и садржајима из свих области живота, без дискриминације.

На Конкурсу може учествовати:

1. Издавач медија чији је медиј уписан у Регистар медија, односно Регистар јавних гласила у Агенцији за привредне регистре и

2. Правно лице, односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја и који приложи доказ да ће суфинансиран медијски садржај бити реализован путем медија.
 О осталим детаљима конкурса, о критеријумима и условима учешћа, неопходној документацији и начину пријављивања, информишите се на овом ЛИНКУ .

 
 

Претходна страна


RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Локације за инвестирање Стратегија развоја града Секретаријат за пореску администрацију Заштиник грађана града Панчева

ЈП и ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID