Званична презентација града Панчева
GradskaUpravaN.jpg


Европска унија подржала 46 пројеката

   

 

03.09.2010.године

Европска унија подржала 46 пројеката

 

На конференцији за новинаре у Фонду «Европски послови» објављени су резултати првог позива ИПА прекограничне сарадње Србија - Румунија.

 

kep

 

-Од укупно 166 предатих пројеката у оквиру прекограничне сарадње наше две државе, Европска унија подржала је финансирање њих 46 , што представља значајну подршку развојним иницијативама у нашој покрајини.

Преко 5 милиона евра биће усмерено у пројекте из области «Економски и социјални развој» , више од 2 милиона евра биће уложено у животну средину и заштиту од непогода, док ће у области «Људи људима» бити уложено скоро пола милиона евра.

У оквиру овог позива посебно су се истакле институције из следећих општина: Вршац, Панчево, Кањижа, Зрењанин, Алибунар, Сечањ и Нова Црња.

Нови позиви из програма прекограничне сарадње очекују се већ наредних месеци ове 2010.године, навео је Предраг Новиков, директор Фонда «Европски послови» АП Војводине.

 

 

Влада Аутономне Покрајине Војводине

Канцеларија за европске послове

Извршно веће Аутономне Покрајине Војводина

21000 Нови Сад

Булевар Михајла Пупина бр. 16

Телефон: 021/ 483 06 73

Факс: 021/ 483 06 30

адреса сајта: //www.kep.rs/

Претходна страна

RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Избори 2014. Стратегија развоја града Лицитација пољопривредног земљишта - 2013 Секретаријат за пореску администрацију

ЈП И ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Локације за инвестирање Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID