Званична презентација града Панчева
PrivredaN.jpg


Бесплатна дводневна обука за мала и средња предузећа у области маркетинга и продаје и бизнис планирања

   

Град Панчево у сарадњи са Регионалним центром за друштвено економски развој "Банат" организовао је  три догађаја у два дана, 29. - 30.10.2015. године, у Градској управи града Панчева, Трг краља Петра И 2-4, 9. спрат

 

1.       Бесплатна дводневна обука на тему Маркетинг и продаја

2.       Бесплатна дводневна обука на тему Бизнис планирање

3.       Промоција Европске мреже предузетништва

 

У циљу ефикасног и ефективног искоришћаваwа потенцијала малих и средњих предузећа на јединственом европском тржишту,Еврропска комисија је 2008.године оформила Европску мрежу предузетништва.

Промоција посвећена Европској мрежи предузетништва ЕЕН је  одржана 30.октобра 2015.године, пре почетка другог дана обуке и сви учесници обуке имали су прилику да присуствују тој  промоцији.

Две дводневне обуке реализоване су  паралелно у две одвојене сале.

Обе обуке су првенствено биле намењене директорима /власницима и запосленим лицима који се баве пословним планирањем и продајом  унутар привредних субјеката  који се налазе у раној фази развоја. Циљ пружања ових услуга је да се власницима МСП помогне да развију успешан бизнис план и да им се дају  информације, сугестије и смернице о структуралном приступу развоја бизнис плана и да пронађу и задрже довољан број клијената којима могу да продају свој производ по профитабилним ценама.

На обуци за “МАРКЕТИНГ И ПРОДАЈА&рдqуо; пријавило се 10 заинтересованих прдузетника, а на обуци  “БИЗНИС И ПЛАНИРАЊЕ&рдqуо; 9 заинтересованих предузећа.

Обе обуке су успешно спроведене и завршене доделом сертификата полазницима који су се одазвали позиву и који су на овај начин дали шансу себи и својим предузећима да се новим знањима и вештинама успешно боре са конкуренцијом у свом окружењу.

Претходна страна

RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Избори 2014. Стратегија развоја града Лицитација пољопривредног земљишта - 2013 Секретаријат за пореску администрацију

ЈП И ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Локације за инвестирање Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID